петок, декември 19, 2014 Скопје 13:08

Анкета - архива

Датум 10 декември 2014

Дали Владата ќе се откаже од идејата за државен испит?

The poll is loading, please wait ...

State: Отворено

Датум 05 ноември 2014

Дали верувате дека Заев има докази, поради кои Груевски ќе си поднесе оставка?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 20 октомври 2014

Кој има повеќе медиуми под контрола во Македонија?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 23 септември 2014

Дали животниот стандард во Македонија се подобрува?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 24 август 2014

Дали во Македонија треба да бидат дозволени и истополови бракови?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 03 август 2014

Дали Груевски и Заев ќе постигнат каков било компромис?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 07 јули 2014

Дали македонското судство е независно?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 08 јуни 2014

Кој ќе триумфира на Мундијалот во Бразил?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 01 јуни 2014

Дали до крајот на годинава во Македонија повторно ќе има избори?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 04 мај 2014

Дали е добра одлуката на СДСМ да го напушти парламентот?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 24 април 2014

Дали ќе патувате во странство за прво-мајските празници?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 13 април 2014

За кој претседателски кандидат ќе гласате?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 13 април 2014

Дали во првиот круг од претседателските избори имаше нерегуларности?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 18 март 2014

За која политичка партија ќе гласате?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 18 март 2014

За кој претседателски кандидат ќе гласате?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 04 март 2014

Дали претстојните избори ќе бидат фер и демократски?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 17 февруари 2014

Дали во Македонија се можни масовни социјални протести?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 29 јануари 2014

Дали извлекувањето за "Фискална во рака - награда без мака" е наместено?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Календар

Хајд Парк

Повозрасните граѓани песимисти дека тие или граѓанските организации имаат моќ да променат нешто во општеството. Младите пак оптимисти дека доколку се организираат можат да влијаат врз одлуките на власта. Што мислите вие?

Повозрасните граѓани песимисти дека тие или граѓанските организации имаат моќ да променат нешто во општеството. Младите пак оптимисти дека доколку се организираат можат да влијаат врз одлуките на власта. Што мислите вие?

Погледни го видеото

Анкета

Анкети архива