среда, ноември 26, 2014 Скопје 08:29

Анкета - архива

Датум 05 ноември 2014

Дали верувате дека Заев има докази, поради кои Груевски ќе си поднесе оставка?

The poll is loading, please wait ...

State: Отворено

Датум 20 октомври 2014

Кој има повеќе медиуми под контрола во Македонија?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 23 септември 2014

Дали животниот стандард во Македонија се подобрува?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 24 август 2014

Дали во Македонија треба да бидат дозволени и истополови бракови?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 03 август 2014

Дали Груевски и Заев ќе постигнат каков било компромис?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 07 јули 2014

Дали македонското судство е независно?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 08 јуни 2014

Кој ќе триумфира на Мундијалот во Бразил?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 01 јуни 2014

Дали до крајот на годинава во Македонија повторно ќе има избори?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 04 мај 2014

Дали е добра одлуката на СДСМ да го напушти парламентот?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 24 април 2014

Дали ќе патувате во странство за прво-мајските празници?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 13 април 2014

За кој претседателски кандидат ќе гласате?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 13 април 2014

Дали во првиот круг од претседателските избори имаше нерегуларности?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 18 март 2014

За која политичка партија ќе гласате?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 18 март 2014

За кој претседателски кандидат ќе гласате?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 04 март 2014

Дали претстојните избори ќе бидат фер и демократски?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 17 февруари 2014

Дали во Македонија се можни масовни социјални протести?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Датум 29 јануари 2014

Дали извлекувањето за "Фискална во рака - награда без мака" е наместено?

The poll is loading, please wait ...

State: Затворено

Календар

Хајд Парк

Македонските граѓани не веруваат дека Горна Република Македонија би можел да значи крај за грчко-македонскиот спор за името.

Македонските граѓани не веруваат дека Горна Република Македонија би можел да значи крај за грчко-македонскиот спор за името.

Погледни го видеото

Анкета

Анкети архива