среда, февруари 10, 2016 Скопје 21:03

  Распоред на емисии

  Средно европско време

  Следна емисија
  22:00 - 22:15

  Слободна Европа во 22

  Емисија посветена на младите, нивните перспективи и проблеми, како и преглед на актуелностите од Македонија и светот.

  10 февруари 2016

  06:45 - 07:00

  Утринска програма

  Утринска програма на Радио Слободна Европа од Студиото во Скопје. Во 15 минутната програма од понеделник до петок можете да слушате вести и прилози од земјата, регионот и светот. Во голем дел емисијата е посветена на локални настани, случувања и приказни од секојдневниот живот на граѓаните во Македонија.

  15:00 - 15:15

  Емисија во 15 часот.

  Информативна емисија, секој ден од студиото во Прага. Вести, актуелности и анализи за случувања во Македонија на Балканот и во светот.

  19:00 - 19:15

  Вечерна емисија во 19 часот.

  Преглед на вестите и актуелностите од Македонија и светот, како и локални теми од земјата од студиото во Прага.

  22:00 - 22:15

  Слободна Европа во 22

  Емисија посветена на младите, нивните перспективи и проблеми, како и преглед на актуелностите од Македонија и светот.
  10 февруари 2016

  Календар

  Хајд Парк

  Граѓаните што ги анкетиравме велат дека корупција во Македонија има, најмногу во најважните институции за побрзо да им се заврши работа. Кој е вашиот став? Имате ли лично искуство?

  Граѓаните што ги анкетиравме велат дека корупција во Македонија има, најмногу во најважните институции за побрзо да им се заврши работа. Кој е вашиот став? Имате ли лично искуство?

  Погледни го видеото

  Анкета

  Анкети архива